fbpx

Ce era de învǎţat din pandemie?

Majoritatea e mediocrǎ. Nimic nou sub soare, aşa a fost întotdeauna, de mii de ani.

Nu e neapǎrat vina oamenilor, mulţi nu au acces la educaţie.

De aceea, o parte din oameni s-a comportat exemplar în pandemie, iar majoritatea a intrat în panicǎ fǎcând greşealǎ dupǎ greşealǎ.

Ce era de învǎţat din pandemie? Multe, dar printre cele mai importante lecţii e cǎ ar trebui sǎ fii mai chibzuit cu cheltuielile şi sǎ ai bani deoparte pentru câteva luni de trǎit.

Bine, bine, dar mulţi de-abia se descurcǎ de la o lunǎ la alta, darǎmite sǎ mai punǎ deoparte.

Aici intervine educaţia financiarǎ pe care o ai sau nu. Nu existǎ cale de mijloc, nu existǎ notǎ de trecere.

Adicǎ, dacǎ nu faci diferenţa clarǎ dintre cheltuialǎ şi investiţie, dacǎ nu ştii ce sunt veniturile active şi pasive, sǎ nu te mire cǎ n-ai bani de la o lunǎ la alta.

Cine e de vinǎ? Guvernul? E uşor sǎ arunci vina pe alţii, dar cu pǎrere de rǎu sau de bine, te informǎm cǎ eşti singurul responsabil pentru fericirea şi pentru sǎnǎtatea ta financiarǎ.

Sunǎ ca din cǎrţi, dar e adevǎrul adevǎrat.

Dacǎ pânǎ acum nu ai economisit, îţi dorim ca site-ul nostru sǎ fie îndemnul pentru punctul de plecare, punctul zero al educaţiei tale financiare.

Urmǎreşte-ne şi vei vedea cǎ totul e simplu, nimic complicat.

Apropos de fericire, fericirea nu-i decât o decizie şi atât. Ai luat-o şi ai terminat cu ea.

Gǎndeşte niţel mai pragmatic, nu te lǎsa pradǎ emoţiilor şi îţi va fi bine.

Reversul monedei îl cunoşti deja, e starea în care se aflǎ 80% dintre români. Trist, dar adevǎrat.

Dacǎ citeşti asta ai şanse mari sǎ faci parte dintre acel magic procent de 20% de oameni smart, pregǎtiti pentru orice. Sunt cei care îşi trǎiesc viaţa din plin, care îşi oferǎ recompense periodice, care fac cǎlǎtorii şi nu turism de masǎ, care înţeleg viaţa, sǎnǎtatea, hrana, relaţiile, prietenia, sexul opus.

Oameni care îşi trǎiesc viaţa şi nu viaţa îi trâieşte pe ei.

Promisiunea noastrǎ e cǎ aici nu vei gǎsi bla-bla-uri. E plin netul de informaţii sterile care nu te duc nicǎieri şi îţi pierd timpul.

Aici, nu vei bâjbâi dupǎ luminǎ sau direcţie. Totul limpede, alegând întotdeuna adevǎrul demonstrat în timp şi nu idei revoluţionare noi care nu funcţioneazǎ în practicǎ.

Economisirea în monede de argint reprezintǎ o gândire pragmaticǎ care te protejeazǎ pe orice vreme, pandemie sau economie şubredǎ.

Cu doar câteva monede pe lunǎ, îţi poţi chiar asigura o pensie rezonabilǎ.

Toţi oamenii de afaceri cu educaţie financiarǎ solidǎ au minim 10% din avere în metale preţioase.

Pe site-ul www.monedeargint.ro vei gǎsi cele mai bine cotate monede de argint pur din lume, la preţuri corecte.

Îţi recomandǎm sǎ cumperi monede recunoscute internaţional, emise de marile monetǎrii din lume. Astfel, dacǎ vrei sǎ transformi monedele în cash, o poţi faci de oriunde în lume, foarte uşor.

Silver Eagle USA, Maple Leaf Canada, Austria Philharmonic, Britannia, Perth Mint Australia sunt doar câteva nume pe care ar fi bine sǎ le ai în colecţia ta.

#monedeargint #argintactive #investitii #smart

6 thoughts on “Ce era de învǎţat din pandemie?”

 1. Tomulescu Adrian

  Buna ziua, doresc sa imi transmiteti care din monedele sau lingourile de argint sunt protejate impotriva oxidarii (prin carcasare in vid sau alta metoda). Multumesc.

  1. Ghilan Gabriel

   Buna ziua, impotriva oxidarii sunt lingourile Geiger Edelmetalle Germania, sunt in capsule de plastic, vin asa de la rafinaria de metale pretioase, impreuna cu certificat de autenticitate + serie unica + siguranta impotriva falsificari UV. Au 31 de grame argint pur 999 la 219 lei bucata.

  1. Ghilan Gabriel

   Buna ziua , monedele in general nu au seria unica si siguranta UV, sunt unele monede care au elemente impotriva falsificari printre cele cateva care au acest element este Maple Leaf (Fruna de artar) Canada. La toate monedele achizitionate primiti certificat de autenticitate + garantie de 30 zile timp in care le puteti verifica oricand la o casa de amanet sau bijutier, daca nu este metalul sau puritatea care scrie in anunt, primiti bani imediat… imediat insemnand in cateva zile, nu cateva luni sau ani. Primiti deasemenea factura pe numele dvs. + noi rascuparam aceste monede si lingouri de argint si aur, va imaginati daca am vinde falsuri nu ne ar interesa sa le rascumparam. Aceste monede si lingouri care la avem la vanzare le aducem din surse sigure , de la rafinarii de metale pretioase celebre din europa sau intreaga lume.

 2. Buna ziua. Ar fi interesant,daca ati putea crea un sistem de plata in rate. In general cumpar 3-4 monede de argint pe luna,dar nu mai mult.
  Daca as putea in rate,as cumpara mai multe uncii de argint,sau chiar aur.

  1. Ghilan Gabriel

   Buna ziua , nu avem un sistem de rate propriu, dar va recomand sa apelati la orice banca pentru un credit pentru nevoi personale, si dvs. restituiti creditul in rate catre banca

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top