fbpx
Monetăria Perth Mint Australia producător monede lingouri aur argint platină

Monetăria Perth Mint: Istorie, calitate și siguranță – Descoperă secretul din spatele producției de metale prețioase de top din Australia

Perth Mint este una dintre cele mai importante rafinării din lume, specializată în prelucrarea și producția de metale prețioase. Situată în Perth, Australia de Vest, această rafinărie este cunoscută pentru calitatea produselor sale, precum și pentru istoria sa bogată.

Istoria Perth Mint datează din 1896, când aurul a fost descoperit în Australia de Vest. Acest eveniment a condus la o explozie în industria minieră din zonă, iar guvernul a decis să înființeze o rafinărie de aur pentru a prelucra minereul extras. Construcția a început în 1898 și a fost finalizată în 1899, iar rafinăria a început să producă monede și lingouri de aur.

În anii care au urmat, Perth Mint a devenit o parte importantă a economiei australiene și a continuat să prospere. În timpul Primului Război Mondial, rafinăria a fost utilizată pentru producția de medalii și alte decorații militare, iar în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a fost utilizată pentru producția de monede de înaltă calitate.

Astăzi, Perth Mint continuă să fie un lider în industria de prelucrare a metalelor prețioase. Rafinăria are o capacitate anuală de aproximativ 700 de tone de aur, 400 de tone de argint și 20 de tone de platină și paladiu. Această producție impresionantă este posibilă datorită tehnologiilor avansate și a proceselor de producție eficiente implementate în cadrul rafinăriei.

Monetăria Perth Mint din Australia este cunoscută pentru producția de monede de aur și argint de înaltă calitate, care sunt apreciate atât de colecționari, cât și de investitori din întreaga lume. În ceea ce urmează, vom explora câteva dintre cele mai celebre monede produse de Perth Mint.

  1. Kangaroo

Moneda Kangaroo este una dintre cele mai populare monede produse de Perth Mint. Aceasta este disponibilă în diverse variante, cum ar fi monede din aur de 1 oz și 1/2 oz, precum și monede din argint de 1 oz, 1/2 oz și 1 kg. Designul monedei Kangaroo se schimbă în fiecare an, iar imaginea unui cangur este prezentă în centrul monedei.

  1. Kookaburra

Moneda Kookaburra este o altă monedă celebră produsă de Perth Mint. Aceasta este disponibilă în variante din aur și argint, iar designul se schimbă în fiecare an. Imaginea unui kookaburra, o pasăre nativă din Australia, este prezentă în centrul monedei.

  1. Lunar Series

Monedele Lunar Series sunt o serie de monede produse de Perth Mint care celebrează anii chinezi ai zodiacului. Fiecare an este reprezentat de un animal diferit și moneda este disponibilă în variante din aur și argint. Imaginea animalului specific anului este prezentă în centrul monedei, iar designul se schimbă în fiecare an.

Monedă argint pentru investiții Anul Iepurelui 62 grame – 2023
  1. Queen’s Beasts

Monedele Queen’s Beasts sunt o serie de monede produse de Perth Mint care celebrează cele zece animale legendar ale coroanei reginei Marii Britanii. Aceste monede sunt disponibile în variante din aur și argint, iar fiecare monedă reprezintă un animal diferit. Imaginea animalului specific este prezentă în centrul monedei, iar designul se schimbă în fiecare an.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai celebre monede produse de Perth Mint. Fiecare monedă este o operă de artă în sine și este produsă cu o atenție deosebită la detalii și calitate. Aceste monede sunt apreciate de colecționari și investitori deopotriva și reprezintă un simbol al bogăției și prosperității.

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale Perth Mint este faptul că rafinăria nu produce doar lingouri și monede de aur, argint, platină și paladiu, ci oferă și servicii de stocare a metalelor prețioase. Aceste servicii sunt ideale pentru investitori care doresc să își păstreze activele într-un mediu sigur și securizat. Perth Mint oferă opțiuni de stocare în cutii de depozitare sigilate sau în seifuri, care sunt monitorizate în permanență cu sisteme de securitate avansate.

Perth Mint este, de asemenea, faimoasă pentru produsele sale de colecție. Rafinăria produce o gamă largă de monede și lingouri de aur și argint cu teme variate, inclusiv animale australiene, personaje din istoria australiană și multe altele. Aceste produse sunt de colecție și sunt adesea căutate de colecționari din întreaga lume.

Perth Mint este, fără îndoială, o prezență importantă în industria mondială de metale prețioase și continuă să fie o forță de conducere în acest domeniu. Cu o istorie care datează de la începutul secolului al XX-lea, rafinăria a devenit o parte esențială a economiei australiene și un simbol al bogăției și prosperității. Pe lângă producția de metale prețioase, Perth Mint reprezintă, de asemenea, o atracție turistică importantă pentru vizitatorii din întreaga lume, oferind tururi ghidate ale facilității și oportunități de a cumpăra produse de colecție și suveniruri.

În concluzie, Perth Mint este o rafinărie de metale prețioase de top, cu o istorie bogată și o reputație excelentă în producția și furnizarea de metale prețioase de înaltă calitate și servicii de stocare sigure și securizate. Cu tehnologii avansate, procese eficiente și un angajament față de calitate, Perth Mint rămâne o forță importantă în industria mondială de metale prețioase și o alegere populară pentru investitori și colecționari.

Perth Mint este monetăria oficială de lingouri din Australia și este deținută în totalitate de Guvernul Australiei de Vest

Investește inteligent în metale prețioase!

COMANDĂ METALE PREȚIOASE

Monede și lingouri din argint

Monede și lingouri din aur

Autenticitate garantată!
Ai nelămuriri? Sună la 0758 619 414 și află imediat toate informațiile de care ai nevoie.

Suntem Argint Active și ajutăm oamenii să-și păstreze averea și chiar să și-o crească considerabil, investind inteligent în monede și lingouri din aur de 24K și argint pur, recunoscute internațional.

Pe canalul nostru de YouTube, poți vedea clipuri video cu cele mai noi monede și lingouri înainte de a le comanda. De aceea, te invităm să te abonezi la canalul nostru de YouTube aici

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart

Ești la început de drum în investiții?

Scroll to Top